Ψυχαγωγια και δραστηριοτητες

Ναυτικος ομιλος

Ο Ναυτικός Όμιλος Νέας Επιδαύρου από το 2010 είναι μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Από τις 5 Ιουλίου 2010 ξεκίνησε την 1η σειρά μαθημάτων με σκάφη optimist για αρχάριους εκπαιδευόμενους.
Διοργάνωσε στις 20 & 21/11/2010 το πρώτο Διασυλλογικό Αγώνα OPTIMIST και LASER 4,7 «ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ 2010». Συμμετείχε με αθλητές στο Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νοτιοδυτικής Ελλάδος και διασυλλογικούς αγώνες.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
Τηλ – Fax 2753031951 E-mail : nonepid@gmail.com

α.ο φοινικας

Ο αθλητικός όμιλος Φοίνικας Νέας Επιδαύρου αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Αργολίδας. Η έδρα του βρίσκεται στην παραλία της Νέας Επιδαύρου με το νέο γήπεδο της ομάδας να εγκαινιάζεται το  Αύγουστο του 2019. Το πρόγραμμα, τα αποτελέσματα των αγώνων αλλά και την βαθμολογία της ομάδας μπορείτε να τα παρακολουθείτε από το site της ΕΠΣ Αργολίδας.
 
 

μονοπατια

Όποια πέτρα και να σηκώσεις στην Ελλάδα μας, ιστορία έχει να σου πει! Έτσι συμβαίνει και στο φαράγγι Βόθυλα, δίπλα στο όμορφο χωριό της Νέας Επιδαύρου. Εκκίνηση και τερματισμός της διαδρομής στην πλατεία της Α’ Εθνοσυνέλευσης.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Διαδρομή : Νέα Επίδαυρος – Φαράγγι Βόθυλα (κυκλική) Δυσκολία : Β (θέλει προσοχή στης καταβάσεις στα βράχια ) Χιλιομετρική απόσταση : 4 Χλμ.Χρόνος : 1ωρα και 15
Υψομετρική διαφορά : 40m

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο ΕΠΑΘΛΟ

Το φαράγγι του Βόθυλα στην Νέα Επίδαυρο-Νέα Επίδαυρος - Nea Epidavros

γηπεδο 5χ5

Στην παραλία της Νέας Επιδαύρου υπάρχει ανοιχτό γήπεδο 5×5 όπου μπορούν τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι να αθληθούν, παίζοντας ποδόσφαιρο.
Το γήπεδο είναι πάντα ανοιχτό, οπότε είναι και μία καλή ευκαιρία για τους γονείς να πάνε τα παιδάκια τους για να βάλουν το πρώτο τους γκόλ.

γηπεδο μπασκετ

Στην παραλία της Νέας Επιδαύρου υπάρχει ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ όπου μπορούν όλοι να έρθουν και να αθληθούν.
Το γήπεδο είναι πάντα ανοιχτό, οπότε το μόνο που λείπει είναι μία μπάλα μπάσκετ και το παιχνίδι ξεκινάει .

παιδικη χαρα

Η Νέα Επίδαυρος διαθέτει δυο παιδικές χαρές.
Η πρώτη βρίσκεται στην πλατεία Ά Εθνοσυνέλευσης στο κέντρο του χωριού, και η δεύτερη βρίσκετε στον ευρύτερο χώρο άθλησης της παραλίας.

error: Content is protected !!