Παραλιες Νεας Επιδαυρου

αλιοτου

Μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Νέας Επιδαύρου . Αν θες να συνδυάσεις την ηρεμία με μια παραλία γεμάτη ζωή, τότε η παραλία Αλιότου είναι η καλύτερη επιλογή. Η παραλία, με έκταση περίπου 1000 μέτρα, καλύπτεται από πλούσια βλάστηση και χαρίζει την αίσθηση της χαλάρωσης, παρά το γεγονός ότι αποτελεί μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες στην Νέα Επίδαυρο. Η παραλία έχει οργανωμένα κομμάτια αλλά και ανοργάνωτα και έχει cafe-bar και εστιατόρια που σου προσφέρουν την καλοκαιρινή διασκέδαση που αναζητάς. 


Τοποθεσία :

πηλιοστασι

Μία από τις πιο ήσυχες παραλίες της Νέας Επιδαύρου. Το Πηλιοστάσι είναι μία ερημική αμμουδιά που βρέχεται από γαλάζια καθαρά νερά και σχηματίζει έναν μικρό κολπίσκο. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη οπότε θα χρειαστείτε να πάρετε μαζί τα απαραίτητα για να απολαύσετε το μπάνιο σας και σίγουρα θα απολαύσετε την ησυχία σας. Η πρόσβαση είναι δυνατή μέσω μονοπατιού ή μέσω θαλάσσης.


Τοποθεσία :

πολεμαρχα

Η Πολεμάρχα βρίσκεται στην Νέα Επίδαυρο και είναι μία ακρογιαλιά  με ψιλή άμμο, καταγάλανα καθαρά νερά και ένα πευκοδάσος που σκιάζει ολόκληρο τον τόπο.
Η προσέγγιση στην παραλία γίνεται είτε από τη θάλασσα είτε από τον εθνικό δρόμo. Μέσο της εθνικής οδού από την Νέα Επίδαυρο, η απόσταση για το σταυροδρόμι της Πολεμάρχας είναι μόλις 4 km
( 5 λεπτά με αυτοκίνητο)
Μετά ακολουθεί χωματόδρομος μέχρι να φτάσετε.


Τοποθεσία :